Om oss

Därför ska du välja oss

LV Energi gör skillnad i ditt hus eller din fastighet. Sedan en tid tillbaka är vi en grupp kunniga rörmontörer och installatörer som levererar förstklassiga lösningar för att hålla din bostad varm och torr.
Vi kommer till dig när du behöver sänka dina energikostnader och hitta bättre alternativ än de du har idag. Av oss kan du få hjälp med installationer och underhåll av värmepumpar och luftvärmepumpar, bergvärme, solpaneler, luftkonditionering samt den bästa servicen.

Var med du också för att bidra till ett bättre klimat och sänkta energikostnader. Låt oss tillammans slå två flugor i en smäll!

Lv Energi team

Var finns vi?

På LV Energi är vi ett sammansvetsat gäng som tycker om att samarbeta och dela våra kunskaper och tidigare erfarenheter med varandra. Det har lett till att vårt arbete blir lyckat och våra kunder nöjda och glada.

Vi kan energi ut i fingerspetsarna och kan ge dig goda råd på vägen fram till din nya lösning.

Vi har även ett gott samarbete med andra aktörer och leverantörer så att du alltid garanteras den bästa, energieffektivaste och smartaste produkten. Sök till exempel i vårt sortiment av värmepumpar.

Vi befinner oss i Borås och åker ut till hela länet för att ge service eller utföra installationer, ge dig den bästa mixen av energikällor och leverera helhetslösningar som passar just dig. Vi säljer också produkter i form av solceller och värmepumpar samt erbjuder all form av rörarbete.

En ny energilösning är början på ditt nya och kostnadseffektiva liv.

Energilösningar LV Energi

Varmt välkommen att kontakta vårt härliga gäng

Tillsammans ser vi till att hitta en lösning baserad efter era behov.

Begär offert