Tjänster

Vi erbjuder en rad olika tjänster inom värme, kyla, vvs och entreprenad. Ta gärna en titt och är du fortfarande inte säker på vad som passar just dig, kontakta oss.

Luftvärmepump

En luftvärmepump är ett energisnålt system som värmer upp ditt hem genom att utvinna värme från utomhusluften inomhus. Dessa värmepumpar är också kapabla att fungera som luftkonditionering under sommaren, vilket gör dem till ett praktiskt val för både uppvärmning och kylning, samtidigt som de hjälper till att minska energikostnaderna.

Daikin luftvärmepump

Luft-Vatten Värmepump

Luft-vatten värmepumpar är effektiva system som utnyttjar värme från utomhusluften för att värma upp vatten. Detta varma vatten används sedan för att distribuera värme i bostaden genom system som radiatorer eller golvvärme. Dessutom kan dessa värmepumpar även förse huset med varmvatten, vilket gör dem till en mångsidig lösning för både uppvärmning och varmvattenproduktion. Luft-vatten värmepumpar är särskilt fördelaktiga för bostäder som redan har ett vattenburet värmesystem. De erbjuder en integrerad lösning för att effektivt täcka behovet av både uppvärmning och varmvatten, vilket gör dem till ett attraktivt val för husägare som vill ha en effektiv och sammanhängande energilösning.

Daikin Luft Vatten Värmepump.

Bergvärmepump

En bergvärmepump är ett energieffektivt system för att värma upp ditt hem. Den fungerar genom att utnyttja den konstanta temperaturen under jordytan genom att borra ner en kollektorslinga i berggrunden. En av de stora fördelarna med bergvärmepumpar är deras effektivitet. Eftersom de utnyttjar den redan existerande värmen i marken, behöver de mycket mindre energi för att generera värme jämfört med traditionella värmesystem. Detta gör dem till ett miljövänligt och kostnadseffektivt alternativ för uppvärmning av ditt hem. Den fungerar genom att utnyttja den konstanta temperaturen under jordytan.

Bergvärme

VVS

Varje VVS-utmaning är unik och kräver en skräddarsydd lösning. Hos LV Energi förstår vi detta och anpassar våra tjänster efter just dina specifika behov. Vare sig det rör sig om underhåll av befintliga system eller installation av nya och innovativa lösningar så levererar vi alltid högsta kvalitet och professionalism. Vi står ut i branschen tack vare vår långa erfarenhet och vårt genuina engagemang för varje kund, oavsett storlek. Vår expertis sträcker sig bortom den traditionella VVS-servicen; vi är även en pålitlig partner för större aktörer och entreprenader. Vår skicklighet och erfarenhet säkerställer att vi kan hantera alla typer av projekt – från enkla reparationer till omfattande och komplexa VVS installationer i större fastigheter. När du står inför en VVS-utmaning, stora som små, är LV Energi det självklara valet.

VVS

Entreprenad

Hos LV Energi förstår vi att varje projekt är unikt. Därför arbetar vi nära dig för att skräddarsy en lösning som inte bara uppfyller dina specifika behov utan också optimerar kostnadseffektiviteten och tidsplanen. Vårt engagemang för innovation och användning av den senaste tekniken innebär att vi kan erbjuda hållbara och effektiva bygglösningar för en mängd olika sektorer, inklusive bostäder, kommersiella fastigheter och offentliga verk.

Entreprenad